Skip to main content

ευχαριστώ συνώνυμα

συνδεσης σωληνων
ευχαριστώ συνώνυμα

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, «επιθυμούμε δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού το συντομότερο δυνατό. Όμως η λύση αυτή δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως σύμφωνη με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, άρα, με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δη του πρωτογενούς ευρωπαϊκού δικαίου, κυρίως ως προς την έννοια της κυριαρχίας ενός ευρωπαϊκού κράτους».


Παράλληλα, τόνισε ότι «αυτή η λύση δεν μπορεί να επιτρέψει ούτε στρατεύματα κατοχής, ούτε εγγυήσεις αναχρονιστικές. Κι αυτό δεν είναι ελληνική και κυπριακή διεκδίκηση. Είναι διεκδίκηση της Ευρώπης και του ευρωπαϊκού δικαίου. Κι αυτό σηματοδοτεί και η παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του κυρίου Φρανς Τίμερμανς».


Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε ότι «η Συνθήκη της Λωζάννης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Διεθνούς Δικαίου και είναι απαραβίαστη - και οφείλει να την σέβεται ο καθένας, άρα και η Τουρκία – καθορίζει, όχι μόνο τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Τέλος, ως προς το σκοπιανό, επισήμανε ότι «και έναντι αυτού του κράτους, της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας Μακεδονίας, είμαστε εδώ να της δώσουμε τις δυνατότητες που πρέπει για το ΝΑΤΟ, για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όμως αυτό έχει μία απαραίτητη προϋπόθεση, το θέμα του ονόματος. Και δεν είναι μόνο ότι το όνομα που έχει σήμερα η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας είναι ανιστόρητο διότι συνιστά σαφή παραχάραξη, ωμή παραχάραξη, της Ιστορίας. Είναι για το γεγονός, όπως έχει διατυπωθεί το όνομα αυτό και όπως έχει αναπτυχθεί η δράση αυτού του κράτους και των ηγετικών του στελεχών μέχρι σήμερα, ότι αναδεικνύει αλυτρωτική στάση και τάση επεκτατισμού».


Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους διαβεβαίωσε ότι «του χρόνου η πορεία του τόπου θα είναι ακόμα καλύτερη χάρη στις προσπάθειες αυτού του λαού μετά από τόσες θυσίες και χάρη στις προσπάθειες όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων, που σε αυτό τον τομέα είναι ενωμένες».



γιαννης ανδρεου

Comments

Popular posts from this blog

μαιλ ρθ mail ru

«Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους "8", προσβάλλουν την αρχή του κράτους δικαίου. Είναι θρασείες και εμπρηστικές και για αυτό απόλυτα απαράδεκτες» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος. μαιλ ρθ mail ru ελβετικο προξενειο στην ελλαδα Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους "8", προσβάλλουν την αρχή του κράτους δικαίου. Είναι θρασείες και εμπρηστικές και για αυτό απόλυτα απαράδεκτες. — Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 4 Ιουνίου 2018 δε μ αρεσει η δουλεια μου

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα μέλισσας Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Τρικάλων. επιπτωσεις χασισιου Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. ευθεια μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου

δειπνο βικιλεξικο

δειπνο βικιλεξικο Ο κορυφαίος ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Δημήτρης Χορν γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1921 στην Αθήνα. Πατέρας του ήταν ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας Παντελής Χορν. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασιλικού Θεάτρου (νυν Εθνικού), όπου έκανε το ντεμπούτο του το 1940, στην οπερέτα του Στράους «Η Νυχτερίδα». Αμέσως μετά εμφανίστηκε στο «Θέατρο Ρεξ» της Μαρίκας Κοτοπούλη, ως πρωταγωνιστής σε έργα, όπως «Ο πρωτευουσιάνος», «Αλάτι και πιπέρι», «Η κυρία με τις καμέλιες» κ. ά. Την περίοδο 1943 - 1944 συμμετείχε στο θίασο της Κατερίνας, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στο «Σύζυγοι με δοκιμή». Το 1944 συγκρότησε δικό του θίασο μαζί με τη Μαίρη Αρώνη και λίγο αργότερα συνέπραξε με τη Βάσω Μανωλίδου. Το 1945 συνεργάστηκε με τον θίασο Μελίνας Μερκούρη και Νίκου Χατζίσκου, ενώ την περίοδο 1946 - 1950 επέστρεψε στο «Βασιλικό Θέατρο». στεκι παροικια Ύστερα από απουσία δύο ετών στο εξωτερικό, επιστρέφει στην Ελλάδα και το 1953 γνωρίζει την Έλλη Λαμπέτη. Ο δεσμός το...