Skip to main content

τι ειναι το συνδρομο νταουν

Συγκεκριμένα, με την τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για την προσαρμογή του ΕΝΦΙΑ διευρύνεται το άνω όριο του πρώτου κλιμακίου του κύριου φόρου από τα 500 στα 550 ευρώ και του τρίτου από τα 1.000 στα 1.050 ευρώ. Με την προσαρμογή αυτή μικρομεσαίες περιουσίες θα επιβαρυνθούν λίγο παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.


τι ειναι το συνδρομο νταουν

Ωστόσο, μεγάλη ανάσα στους μικροϊδιοκτήτες θα δώσει η αύξηση του αφορολόγητου ορίου για το συμπληρωματικό φόρο από τα 200.000 ευρώ στα 250.000 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό κάποιος που είχε σπίτι σε μια λαϊκή γειτονία και ένα οικόπεδο στο χωριό και αθροιστικά η αξία της περιουσίας του ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ δεν θα πληρώσει συμπληρωματικό φόρο.


επιπλα βεροια προσφορες

Βασική αλλαγή που περιλαμβάνεται στην ίδια τροπολογία έχει να κάνει με την ημερομηνία καταβολής της τελευταίας δόσης του ΕΝΦΙΑ. Αυτή θα πληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου 2019, αντί του Δεκεμβρίου 2018 και η πρώτη δόση του φόρου θα καταβληθεί το Σεπτέμβριο.


Ο λογαριασμός


Με βάση τις νέες αντικειμενικές τιμές και τις παραπάνω αλλαγές έγινε προσομοίωση της εκκαθάρισης του ΕΝΦΙΑ για το έτος 2018.


σημανση μελιου

Σύμφωνα με αυτήν μειωμένα θα είναι τα εκκαθαριστικά για 1.470.962 ή το 23% των φυσικών προσώπων, αμετάβλητα για 3.995.181 ή το 62%, ενώ ελάχιστη αύξηση από 1 έως 50 ευρώ (12 ευρώ κατά μέσο όρο) θα έχουν τα εκκαθαριστικά για 737.709 ή το 12%.


Αύξηση από 50 έως 200 ευρώ, θα έχουν τα εκκαθαριστικά 160.001 φυσικών προσώπων ή του 2,3% του συνόλου και μόνο για το 0,7% ή 48.961 φορολογούμενους θα προκύψει αύξηση πάνω από 200 ευρώ.


Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι το 97% των φυσικών προσώπων θα έχουν εκκαθαριστικά μειωμένα, αμετάβλητα ή με οριακή αύξηση σε σχέση με πέρυσι.


Τέλος, αντίστοιχη είναι η εικόνα για τα νομικά πρόσωπα, καθώς το 91% θα δει εκκαθαριστικά μειωμένα (61%), σταθερά (25%) ή αυξημένα έως 50 ευρώ (5%).


Comments

Popular posts from this blog

εκθεση περιγραφω την πολη μου

Έως το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να γίνουν 6.874 νέες προσλήψεις μονίμων και εποχικών μέσω 20 διαγωνισμών. Ηδη για κάποιους από αυτούς τους διαγωνισμούς έχει ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Από τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού ξεχωρίζει αυτή την περίοδο αυτή για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες. Οι θέσεις για το εποχικό προσωπικό θα κατανεμηθούν σε δήμους, μουσεία, ΚΕΕΛΠΝΟ και νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΕΕΛΠΝΟ 141 Υπουργεία 272 Δήμοι 1.297 Νοσοκομεία 3.025 Μουσεία 2.071 Λιμενικό 49 Κανόνας 1 προς 5 και το 2016 Θα συνεχιστεί και το 2016 ο κανόνας μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις στο δημόσιο τομέα, μετά από σχετική παράταση της 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την αναστολή διορισμών και προσλήψεων. Η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικ

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας Δώρα Ζέμπερη: Τέσσερα στίγματα έδωσε το κινητό της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερη πριν ο δολοφόνος το κλείσει - Τι σημαίνει ο περίεργος κύκλος που «μαρτύρησε» το τηλέφωνό της – Ποια η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης Νέες αποκαλύψεις βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν βρίσκονται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου, ερευνούν προσεχτικά τα σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους, στην εικόνα ενός άνδρα (πιθανότατα αλλοδαπού) που κατέγραψε μία κάμερα κλειστού κυκλώματος και στο τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, προτού το κλείσει ο δολοφόνος. Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, από όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της εφοριακού, καθώς εκτιμούν ότι ο άνθρωπος που της έκοψε το νήμα της ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφε

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα μέλισσας Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Τρικάλων. επιπτωσεις χασισιου Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. ευθεια μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου