Skip to main content

συνθετα φαινομαι

ε μο σο γκαζι
Απίστευτη πρόκληση: Η «αριστερή» κυβέρνηση φτιάχνει τζαμιά με χρήματα του ελληνικού κράτους!

Δεν έχουν τον Θεό τους οι δήθεν αριστεροί κυβερνώντες μας, οι οποίοι στο πλαίσιο του ανθρωπισμού και της ανωτερότητας αποφάσισαν να χτίσουν λατρευτικούς χώρους και νεκροταφείο για μουσουλμάνους, με δημόσια δαπάνη και μάλιστα τη στιγμή που αφενός ο λαός βρίσκεται υπό καθεστώς απόλυτης ένδειας.


ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ… ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό, ενώ την ίδια ώρα, σε έκταση 20 στρεμμάτων στο Σχιστό, που παραχωρήθηκε από την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δημιουργηθεί νεκροταφείο ειδικά για μουσουλμάνους.

Μάλιστα, τη μελέτη για το τζαμί στον Βοτανικό έχει αναλάβει γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο των Αθηνών και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι μοντέρνου ύφους, ανάλογο με αυτά που υπάρχουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Παράλληλα, ασφαλείς πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκο Φίλη να έχουν συμφωνήσει στη νομιμοποίηση τριών συνολικά παράνομων τζαμιών, δύο στην Αθήνα κι ενός στη Θήβα.

Βεβαίως, ο κ. Φίλης δεν έχει πει το παραμικρό για τις απίστευτες προκλήσεις των Τούρκων στην Αγια-Σοφιά, στην Κωνσταντινούπολη, όπου για πρώτη φορά ένα από τα πλέον ιστορικά σύμβολα της Ορθοδοξίας χρησιμοποιήθηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές ως τζαμί και μάλιστα με τις «ευλογίες» του Ταγίπ Ερντογάν.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του συνεχίζουν να λειτουργούν υποτακτικά απέναντι στην Τουρκία, που παίζει τα δικά της παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης σε μια προσπάθεια να διεγείρει το ισλαμικό συναίσθημα εντός των συνόρων της.

Ευκαιρία για... θρησκευτικές μπίζνες

Κι επειδή κάποιοι βιάζονται να πουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κόπτεται για την θρησκευτική ουδετερότητα και την ανεξιθρησκία, ίσως δεν έχουν διαβάσει την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η οποία, προβλέπει ακόμη και τη χορήγηση ΑΦΜ για τα νέα νομιμοποιημένα τζαμιά.

Τι σημαίνει αυτό; Η κυβέρνηση ψάχνει για έσοδα και πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα γεμίσει με χρήμα τον κρατικό κορβανά. Τα περί προστασίας των θρησκευτικών κοινοτήτων, τα περί ασφάλειας και τήρηση των στοιχειωδών κανόνων υγιεινής δεν είναι τελικά τίποτε άλλο παρά προφάσεις εν αμαρτίαις.

Ο σκοπός αγιάζει τα... τζαμιά στην προκειμένη περίπτωση. Μόνο που οι «φωστήρες» της κυβέρνησης δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και μάλιστα τη στιγμή που οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι στη γειτονική μας Τουρκία δεν δίνουν δεκαράκι τσακιστό, εάν η Αγία Σοφία, ο ναός που έχτισε το 537 μ. Χ. ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός και αποτέλεσε το λίκνο της ορθόδοξης πίστης για εκατοντάδες αιώνες, μετατρέπεται εκ νέου σε χώρο λατρείας για τους ακραίους ισλαμιστές.

Αφήστε τους δήθεν μοντερνισμούς, κύριοι της κυβέρνησης. Φτάνει πια η υποκρισία με την καραμέλα της «προχωρημένης» χώρας! Ο λαός πεινάει, σέρνεται εξαθλιωμένος από τις μνημοιακές σας πολιτικές και εσείς παίζετε με ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της θρησκείας.

Υπάρχει κι ένα όριο. Και δυστυχώς το έχετε πλέον ξεπεράσει...



συνθετα φαινομαι
πιτα με ξινόγαλο

Comments

Popular posts from this blog

εκθεση περιγραφω την πολη μου

Έως το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να γίνουν 6.874 νέες προσλήψεις μονίμων και εποχικών μέσω 20 διαγωνισμών. Ηδη για κάποιους από αυτούς τους διαγωνισμούς έχει ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Από τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού ξεχωρίζει αυτή την περίοδο αυτή για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες. Οι θέσεις για το εποχικό προσωπικό θα κατανεμηθούν σε δήμους, μουσεία, ΚΕΕΛΠΝΟ και νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΕΕΛΠΝΟ 141 Υπουργεία 272 Δήμοι 1.297 Νοσοκομεία 3.025 Μουσεία 2.071 Λιμενικό 49 Κανόνας 1 προς 5 και το 2016 Θα συνεχιστεί και το 2016 ο κανόνας μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις στο δημόσιο τομέα, μετά από σχετική παράταση της 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την αναστολή διορισμών και προσλήψεων. Η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικ

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας Δώρα Ζέμπερη: Τέσσερα στίγματα έδωσε το κινητό της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερη πριν ο δολοφόνος το κλείσει - Τι σημαίνει ο περίεργος κύκλος που «μαρτύρησε» το τηλέφωνό της – Ποια η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης Νέες αποκαλύψεις βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν βρίσκονται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου, ερευνούν προσεχτικά τα σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους, στην εικόνα ενός άνδρα (πιθανότατα αλλοδαπού) που κατέγραψε μία κάμερα κλειστού κυκλώματος και στο τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, προτού το κλείσει ο δολοφόνος. Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, από όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της εφοριακού, καθώς εκτιμούν ότι ο άνθρωπος που της έκοψε το νήμα της ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφε

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα μέλισσας Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Τρικάλων. επιπτωσεις χασισιου Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. ευθεια μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου