Skip to main content

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας
Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στην υπόθεση - Πού πήγε ο δολοφόνος μετά την άγρια δολοφονία

Δώρα Ζέμπερη: Τέσσερα στίγματα έδωσε το κινητό της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερη πριν ο δολοφόνος το κλείσει - Τι σημαίνει ο περίεργος κύκλος που «μαρτύρησε» το τηλέφωνό της – Ποια η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης


Νέες αποκαλύψεις βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν βρίσκονται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου, ερευνούν προσεχτικά τα σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους, στην εικόνα ενός άνδρα (πιθανότατα αλλοδαπού) που κατέγραψε μία κάμερα κλειστού κυκλώματος και στο τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, προτού το κλείσει ο δολοφόνος.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, από όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της εφοριακού, καθώς εκτιμούν ότι ο άνθρωπος που της έκοψε το νήμα της ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών το πούλησε σε νόμιμο κατάστημα ή σε κλεπταποδόχο.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατία», το πρώτο στίγμα που έδωσε το κινητό της 32χρονης προέρχεται από κεραία στην περιοχή του Περισσού, ενώ το επόμενο εντοπίζεται στην κεραία κάλυψης στην περιοχής της Κυψέλης. Στη συνέχεια, το κινητό διαγράφει έναν περίεργο κύκλο, δίνοντας το τρίτο στίγμα σε κεραία στα Πετράλωνα και το τελευταίο, προτού απενεργοποιηθεί η συσκευή, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Από το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί καταλήγουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος διέσχισε τη Λ. Ηρακλείου από σημείο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για πεζούς κοντά στη μάντρα του Κοιμητηρίου. Ο ύποπτος κατευθύνθηκε προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό, αλλά δεν επιβιβάστηκε σε κάποιο συρμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το νέο στοιχείο που σοκάρει

Σχετικά με τα κίνητρα του δολοφόνου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για υπόθεση ληστείας μετά φόνου, που πιθανότητα άρχισε από σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος της Δώρας. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι ο δολοφόνος επιχείρησε να αρπάξει τη τσάντα και να ασελγήσει σε βάρος της, όμως, όπως εκτιμούν, η 32χρονη εφοριακός αντέδρασε και πιθανότατα χτύπησε το δράστη, γεγονός που ενδεχομένως να του προκάλεσε οργή. Έτσι την καταδίωξε και την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ



εκδικηση σειρα επεισοδιο 5
τεφαα σερρων προγραμμα εξεταστικης

Comments

Popular posts from this blog

εκθεση περιγραφω την πολη μου

Έως το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να γίνουν 6.874 νέες προσλήψεις μονίμων και εποχικών μέσω 20 διαγωνισμών. Ηδη για κάποιους από αυτούς τους διαγωνισμούς έχει ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Από τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού ξεχωρίζει αυτή την περίοδο αυτή για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες. Οι θέσεις για το εποχικό προσωπικό θα κατανεμηθούν σε δήμους, μουσεία, ΚΕΕΛΠΝΟ και νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΕΕΛΠΝΟ 141 Υπουργεία 272 Δήμοι 1.297 Νοσοκομεία 3.025 Μουσεία 2.071 Λιμενικό 49 Κανόνας 1 προς 5 και το 2016 Θα συνεχιστεί και το 2016 ο κανόνας μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις στο δημόσιο τομέα, μετά από σχετική παράταση της 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την αναστολή διορισμών και προσλήψεων. Η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικ

studio blue γκαζι ιερα οδος 21

διατροφη για ζαχαρο στην εγκυμοσυνη «Οι φωτογραφίες μου - έλεγε - δεν έχουν λόγια. H φωτογραφία εξάλλου ξεπερνά τον λόγο...» Ο φωτογράφος (με σπουδές Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, Πλαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας στη Γαλλία, μετανάστης στην Κεντρική Ευρώπη, έπηλυς Θεσσαλονικιός από τις αρχές της δεκαετίας του '80) Γιώργος Πούπης πέθανε, σήμερα (6/3/2018), από εγκεφαλικό επεισόδιο, 69 χρόνια μετά τη γέννησή του στην Πτολεμαΐδα. Ο Γιώργος Πούπης υπήρξε εμβληματική μορφή της πόλης, επί 40 και πλέον χρόνια, όχι μόνο από τις ύψιστης αισθητικής φωτογραφίες του (ήταν γνωστότερος για την καταγραφή «εικόνων» του Αγίου Όρους, αστικών τοπίων, νησιών, ανθρώπων --ακόμα και ...εννοιών, όπως η πίστη και το ...αόρατο). «Βυζαντινιστή φιλόσοφο» τον χαρακτήριζαν οι φίλοι του ίδιου και της τέχνης του, ο Γιώργος Πούπης υπήρξε προσωπικός φωτογράφος του Γιάννη Τσαρούχη στο Παρίσι, φωτογράφος δεκάδων λευκωμάτων για το Άγιον Όρος, τις «Παπαρούνες», τις «Θαυματουργές εικόνες στο Περιβόλι της Παναγιάς στο Άγι