Skip to main content

καψιμο στη γλωσσα απο τσιγαρο

καψιμο στη γλωσσα απο τσιγαρο

Ο πρωθυπουργός επέλεξε την γαλλική Le Monde για να διαμηνύσει στη Γερμανίδα καγκελάριο πως «είναι προτιμότερη μία ευρωπαϊκή Γερμανία από ότι μία γερμανική Ευρώπη που συμπεριφέρεται ως Ταμιευτήριο».


Κι όλα αυτά λίγες ώρες αφότου το Μαξίμου αρνήθηκε κομψά την πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Βερολίνο για μία συνάντηση προετοιμασίας των ευρωπαίων ηγετών ενόψει της Συνόδου Κορυφής στην Μπρατισλάβα· προτάσσοντας βεβαίως το επιχείρημα ότι θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της ΔΕΘ.


Όπως και να’ χει ο έλληνας πρωθυπουργός δείχνει σήμερα προσηλωμένος στην επιτυχία της Συνόδου των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ παρουσία δύο Προέδρων και τεσσάρων πρωθυπουργών. Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να δείξει πως ούτε η Ελλάδα είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, ούτε όμως οι χώρες του Νότου μπορούν να ζουν διαρκώς υπό την πίεση των ανισοτήτων και της λιτότητας που επιβάλλει ο αυστηρός βορράς.


προσφορα καψουλες νεσπρεσσο

Στην οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου θα χωρέσουν σήμερα οι Νίκος Αναστασιάδης, Φρανσουά Ολάντ, Ματέο Ρέντσι, Τζόζεφ Μουσκάτ, Αντόνιο Κόστα, Αλέξης Τσίπρας και Φερνάντο Εγκιδάθου (εκπρόσωπος Ραχόι). Το Μαξίμου διευκρινίζει πως η ευρωμεσογειακή σύνοδος δεν αποτελεί ένανκλειστό πολιτικό κλαμπ σοσιαλιστικών ή αριστερών κυβερνήσεων αλλά συνιστά μία προσπάθεια να ληφθούν κοινές πρωτοβουλίες και προτεραιότητες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Η Σύνοδος αυτή δεν στοχεύει στην διαμόρφωση ενός μετώπου του Νότου ή της ευρωπαϊκής περιφέρειας σε αντιπαράθεση με τον Βορρά και τον «πυρήνα» της ΕΕ, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τονίζοντας αυτό που δήλωσε και οι Αλέξης Τσίπρας στην Le Monde: «Στόχος δεν είναι καθόλου να φτιάξουμε μία ομάδα βασισμένη στην διαίρεση».


Την ίδια ώρα το Ελιζέ διέρρεε πως η Γαλλική Προεδρία απορρίπτει κάθε ιδέα ενός λόμπυ του Νότου κατά του άξονα των χωρών του Βορρά.


Όπως έγινε γνωστό από πηγές του Μαξίμου η ευρωμεσογειακή Σύνοδος θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον τομέα της Οικονομίας, της Μετανάστευσης και της Ασφάλειας.



στεγαστρα εξωτερικης πορτας

Comments

Popular posts from this blog

εκθεση περιγραφω την πολη μου

Έως το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να γίνουν 6.874 νέες προσλήψεις μονίμων και εποχικών μέσω 20 διαγωνισμών. Ηδη για κάποιους από αυτούς τους διαγωνισμούς έχει ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Από τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού ξεχωρίζει αυτή την περίοδο αυτή για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες. Οι θέσεις για το εποχικό προσωπικό θα κατανεμηθούν σε δήμους, μουσεία, ΚΕΕΛΠΝΟ και νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΕΕΛΠΝΟ 141 Υπουργεία 272 Δήμοι 1.297 Νοσοκομεία 3.025 Μουσεία 2.071 Λιμενικό 49 Κανόνας 1 προς 5 και το 2016 Θα συνεχιστεί και το 2016 ο κανόνας μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις στο δημόσιο τομέα, μετά από σχετική παράταση της 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την αναστολή διορισμών και προσλήψεων. Η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικ

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας

πρωτοτυπες γευσεις τουρτας Δώρα Ζέμπερη: Τέσσερα στίγματα έδωσε το κινητό της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερη πριν ο δολοφόνος το κλείσει - Τι σημαίνει ο περίεργος κύκλος που «μαρτύρησε» το τηλέφωνό της – Ποια η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης Νέες αποκαλύψεις βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν βρίσκονται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου, ερευνούν προσεχτικά τα σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους, στην εικόνα ενός άνδρα (πιθανότατα αλλοδαπού) που κατέγραψε μία κάμερα κλειστού κυκλώματος και στο τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, προτού το κλείσει ο δολοφόνος. Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, από όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της εφοριακού, καθώς εκτιμούν ότι ο άνθρωπος που της έκοψε το νήμα της ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφε

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα μέλισσας Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Τρικάλων. επιπτωσεις χασισιου Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. ευθεια μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου