Skip to main content

καψιμο στη γλωσσα απο τσιγαρο

καψιμο στη γλωσσα απο τσιγαρο

Ο πρωθυπουργός επέλεξε την γαλλική Le Monde για να διαμηνύσει στη Γερμανίδα καγκελάριο πως «είναι προτιμότερη μία ευρωπαϊκή Γερμανία από ότι μία γερμανική Ευρώπη που συμπεριφέρεται ως Ταμιευτήριο».


Κι όλα αυτά λίγες ώρες αφότου το Μαξίμου αρνήθηκε κομψά την πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Βερολίνο για μία συνάντηση προετοιμασίας των ευρωπαίων ηγετών ενόψει της Συνόδου Κορυφής στην Μπρατισλάβα· προτάσσοντας βεβαίως το επιχείρημα ότι θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της ΔΕΘ.


Όπως και να’ χει ο έλληνας πρωθυπουργός δείχνει σήμερα προσηλωμένος στην επιτυχία της Συνόδου των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ παρουσία δύο Προέδρων και τεσσάρων πρωθυπουργών. Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να δείξει πως ούτε η Ελλάδα είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, ούτε όμως οι χώρες του Νότου μπορούν να ζουν διαρκώς υπό την πίεση των ανισοτήτων και της λιτότητας που επιβάλλει ο αυστηρός βορράς.


προσφορα καψουλες νεσπρεσσο

Στην οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου θα χωρέσουν σήμερα οι Νίκος Αναστασιάδης, Φρανσουά Ολάντ, Ματέο Ρέντσι, Τζόζεφ Μουσκάτ, Αντόνιο Κόστα, Αλέξης Τσίπρας και Φερνάντο Εγκιδάθου (εκπρόσωπος Ραχόι). Το Μαξίμου διευκρινίζει πως η ευρωμεσογειακή σύνοδος δεν αποτελεί ένανκλειστό πολιτικό κλαμπ σοσιαλιστικών ή αριστερών κυβερνήσεων αλλά συνιστά μία προσπάθεια να ληφθούν κοινές πρωτοβουλίες και προτεραιότητες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Η Σύνοδος αυτή δεν στοχεύει στην διαμόρφωση ενός μετώπου του Νότου ή της ευρωπαϊκής περιφέρειας σε αντιπαράθεση με τον Βορρά και τον «πυρήνα» της ΕΕ, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τονίζοντας αυτό που δήλωσε και οι Αλέξης Τσίπρας στην Le Monde: «Στόχος δεν είναι καθόλου να φτιάξουμε μία ομάδα βασισμένη στην διαίρεση».


Την ίδια ώρα το Ελιζέ διέρρεε πως η Γαλλική Προεδρία απορρίπτει κάθε ιδέα ενός λόμπυ του Νότου κατά του άξονα των χωρών του Βορρά.


Όπως έγινε γνωστό από πηγές του Μαξίμου η ευρωμεσογειακή Σύνοδος θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον τομέα της Οικονομίας, της Μετανάστευσης και της Ασφάλειας.



στεγαστρα εξωτερικης πορτας

Comments

Popular posts from this blog

μαιλ ρθ mail ru

«Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους "8", προσβάλλουν την αρχή του κράτους δικαίου. Είναι θρασείες και εμπρηστικές και για αυτό απόλυτα απαράδεκτες» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος. μαιλ ρθ mail ru ελβετικο προξενειο στην ελλαδα Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους "8", προσβάλλουν την αρχή του κράτους δικαίου. Είναι θρασείες και εμπρηστικές και για αυτό απόλυτα απαράδεκτες. — Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 4 Ιουνίου 2018 δε μ αρεσει η δουλεια μου

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα μέλισσας Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Τρικάλων. επιπτωσεις χασισιου Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. ευθεια μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου

δειπνο βικιλεξικο

δειπνο βικιλεξικο Ο κορυφαίος ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Δημήτρης Χορν γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1921 στην Αθήνα. Πατέρας του ήταν ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας Παντελής Χορν. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασιλικού Θεάτρου (νυν Εθνικού), όπου έκανε το ντεμπούτο του το 1940, στην οπερέτα του Στράους «Η Νυχτερίδα». Αμέσως μετά εμφανίστηκε στο «Θέατρο Ρεξ» της Μαρίκας Κοτοπούλη, ως πρωταγωνιστής σε έργα, όπως «Ο πρωτευουσιάνος», «Αλάτι και πιπέρι», «Η κυρία με τις καμέλιες» κ. ά. Την περίοδο 1943 - 1944 συμμετείχε στο θίασο της Κατερίνας, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στο «Σύζυγοι με δοκιμή». Το 1944 συγκρότησε δικό του θίασο μαζί με τη Μαίρη Αρώνη και λίγο αργότερα συνέπραξε με τη Βάσω Μανωλίδου. Το 1945 συνεργάστηκε με τον θίασο Μελίνας Μερκούρη και Νίκου Χατζίσκου, ενώ την περίοδο 1946 - 1950 επέστρεψε στο «Βασιλικό Θέατρο». στεκι παροικια Ύστερα από απουσία δύο ετών στο εξωτερικό, επιστρέφει στην Ελλάδα και το 1953 γνωρίζει την Έλλη Λαμπέτη. Ο δεσμός το...