Skip to main content

συνταγες της καρδιας ψωμι

χανα μοντανα επεισοδιο 1 κυκλος 4

Ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Γκαλτιέρι για τη στήριξή του στην Ελλάδα και στις προσπάθειες της ελληνικής κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια. «Τώρα, μετά την έξοδο από τα μνημόνια, είναι καιρός να συζητήσουμε για το μέλλον» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο κ. Δραγασάκης σημείωσε ότι η έμφαση για την επόμενη περίοδο στρέφεται στην ανάπτυξη της οικονομίας, τονίζοντας τη σημασία της Ολιστικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής.


Σε αυτήν την κατεύθυνση, επισήμανε ότι είναι πολύ θετικό ότι ο κ. Γκαλτιέρι είναι εισηγητής για τη νέα φάση του «Juncker plan» από το 2020 και μετά («InvestEU»), καθώς διανοίγονται νέα πεδία συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ.


Ο κ. Γκαλτιέρι συνεχάρη την Ελλάδα για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογραμμίζοντας ότι η ρύθμιση που αποφασίστηκε για το χρέος το καθιστά βιώσιμο, προσφέροντας την προβλεψιμότητα που χρειάζονται οι αγορές.


Από την πλευρά του, έκανε σαφές και εκείνος ότι στόχος, πλέον, είναι η ενίσχυση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας, με την ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την κοινωνική συνοχή να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.


αστικα αλεξανδρουπολης παλαγια

Τόσο ο κ. Δραγασάκης, όσο και ο κ. Γκαλτιέρι συμφώνησαν ότι είναι κρίσιμο για την Ελλάδα να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα, όπως και κάθε νέο ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό εργαλείο, με στόχο την κινητοποίηση κάθε δυνατού πόρου που θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέπτυξε το χρονοδιάγραμμα για τη συγκρότηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας και ανέλυσε τον συντονιστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης. Μάλιστα δήλωσε ότι η Αναπτυξιακή Τράπεζα θα θεσμοθετηθεί εντός του 2018 και θα είναι πλήρως λειτουργική το 2019.


Ο κ. Γκαλτιέρι έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επόμενα βήματα σε αυτό το πεδίο και σημείωσε ότι η Αναπτυξιακή Τράπεζα θα βοηθήσει στον καλύτερο συντονισμό και την αξιοποίηση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΕ.



συνταγες της καρδιας ψωμι

Comments

Popular posts from this blog

μαιλ ρθ mail ru

«Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους "8", προσβάλλουν την αρχή του κράτους δικαίου. Είναι θρασείες και εμπρηστικές και για αυτό απόλυτα απαράδεκτες» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος. μαιλ ρθ mail ru ελβετικο προξενειο στην ελλαδα Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους "8", προσβάλλουν την αρχή του κράτους δικαίου. Είναι θρασείες και εμπρηστικές και για αυτό απόλυτα απαράδεκτες. — Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 4 Ιουνίου 2018 δε μ αρεσει η δουλεια μου

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη

my next home μεσιτικο θεσσαλονικη Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα μέλισσας Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Τρικάλων. επιπτωσεις χασισιου Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. ευθεια μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου

δειπνο βικιλεξικο

δειπνο βικιλεξικο Ο κορυφαίος ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Δημήτρης Χορν γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1921 στην Αθήνα. Πατέρας του ήταν ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας Παντελής Χορν. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασιλικού Θεάτρου (νυν Εθνικού), όπου έκανε το ντεμπούτο του το 1940, στην οπερέτα του Στράους «Η Νυχτερίδα». Αμέσως μετά εμφανίστηκε στο «Θέατρο Ρεξ» της Μαρίκας Κοτοπούλη, ως πρωταγωνιστής σε έργα, όπως «Ο πρωτευουσιάνος», «Αλάτι και πιπέρι», «Η κυρία με τις καμέλιες» κ. ά. Την περίοδο 1943 - 1944 συμμετείχε στο θίασο της Κατερίνας, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στο «Σύζυγοι με δοκιμή». Το 1944 συγκρότησε δικό του θίασο μαζί με τη Μαίρη Αρώνη και λίγο αργότερα συνέπραξε με τη Βάσω Μανωλίδου. Το 1945 συνεργάστηκε με τον θίασο Μελίνας Μερκούρη και Νίκου Χατζίσκου, ενώ την περίοδο 1946 - 1950 επέστρεψε στο «Βασιλικό Θέατρο». στεκι παροικια Ύστερα από απουσία δύο ετών στο εξωτερικό, επιστρέφει στην Ελλάδα και το 1953 γνωρίζει την Έλλη Λαμπέτη. Ο δεσμός το...